Despre Noi

Intentia noastra e sa va propunem o relatie comerciala reciproc avantajoasa, in care speram sa fim un furnizor dinamic si ferm pentru orice produs din gama noastra sortimentala, necesar in aprovizionarea dumneavostra.

S.C. LUNA PLAST S.R.L., cu sediul in orasul Galati, Romania, are ca obiect de activitate productia de saci de diferite tipuri. Capacitatea fabricii este de 5 milioane saci pe luna si conform caracteristicilor liniei de fabricatie, putem produce saci cu circumferinte cuprinse intre 40 si 90 cm, de orice lungime, sacose si material de sacose din tesatura de polipropilena in orice combinatie de culori, fir de polipropilena, saci Raschel, masini manuale de cusut portabile si ata.

Bazandu-ne pe vasta experienta si relatia deosebita cu furnizorii si producatorii de prim rang, dorim sa fim cat mai aproape de fiecare dintre clienti nostri, transformandu-i in parteneri permanenti.


Infiintata in 1996, S.C. LUNA PLAST S.R.L., a avut inca de la inceput ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea sacilor de diferite tipuri, materia prima folosita fiind polipropilena 100%. La inceputul activitatii noastre, cererea de saci pe piata romaneasca era intr-o continua crestere, iar sacii produsi in tara erau putini si de proasta calitate. Acest lucru ne-a determinat sa adoptam ideea achizitionarii unei linii complete de producere a sacilor din polipropilena, de la granule pana la sacul finit. Astfel, s-a optat pentru STARLINGER GMBH, producatorul cel mai avansat din punct de vedere tehnologic in acest domeniu.

Odata cu procurarea echipamentelor corespunzatoare si crearea infrastructurii (hala, alimentarea cu energie electrica etc.) procesul de productie a fost si este in totalitate controlat. Astfel se pot produce saci de cele mai variate dimensiuni, culori, densitati specifice, avand raportul urzeala/batatura diferite, tratamente de crestere a rezistentei la UV, toate in functie de necesitatile clientului. Totodata, sacii se pot personaliza in una-doua culori. Putem afirma ca nu a existat vreun client caruia sa nu i se fi executat comanda, indiferent de complexitatea ei.
Realizarea obiectivelor de mai sus s-a concretizat in implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2001.